Hola a tots em presento, el meu nom és Josep Botey, no em considero un expert en el tema d’estil de vida el que sí que vull és transmetre que és un estil de vida saludable per a mi. Vull insistir que depèn de molts factors personals un estil de vida saludable, per a un és correcte i per a altres ha de ser amb altres factors d’importància diferents, perquè depèn en certa manera de cada persona, és a dir tenim avui dia totes i cadascuna de les eines per mantenir un estil de vida saludable com nosaltres volem. Tots ja tenim un estil de vida i el que em pregunto diàriament és si la vida que en aquest moment tenim és el que volem, ho podem analitzar minut a minut per veure si és el que desitgem en realitat, és a dir no es tracta de vegades d’aprendre si no de fer canvis en els nostres hàbits per millorar cada dia.


Per mi és mantenir una o diverses activitats diàries com Despertar i donar gràcies per tot el que tenim i el que ens envolta al nostre entorn, treballar, jugar amb els nens i família, amics, compartir, realitzar activitats per a un mateix i pels altres, podríem afegir molts factors com córrer el temps que requereixis, menjar allò que consideris que és correcte i fins i tot abraçar un arbre si per a tu és increïble. Perquè per mi és llibertat de fer el que desitges per al bé teu i dels altres.


Avui per mi un estil de vida és voler transmetre en aquestes línies una idea que aporti un valor, un pensament que a mi m’importa, com és tenir un estil de vida saludable.


Per mi és transmetre amb els actes diaris, paraules i formes, millors versions de mi. És a dir buscar dels meus pensaments el millor, de les meves paraules les millors a cada moment, de les meves formes les millors a cada instant. No n’hi ha prou amb intentar-ho cal mantenir-ho i si cal canviar-ho.


Salutacions,
Josep Botey

Categories: Blog

Comentaris de 0

Deixa un comentari

Marcador de posició de l'avatar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ca
Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola 👋 necessites ajuda?